Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

29 maart 2017

Morgenavond is onze ledenvergadering. Van harte welkom!

##aanhef## ##insertion## ##lastname##,

De Tweede Kamerverkiezingen liggen al weer achter ons. In Harderwijk zijn we al weer volop bezig met de voorbereiding voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2018. En daarvoor hebben we u nodig!

Als lid van de ChristenUnie moet u de profielschets goedkeuren waarmee we de selectiecommissie voor onze kandidatenlijst op pad gaan sturen. Een ook over de samenstelling van deze commissie heeft u iets te zeggen.

Daarom nodigen we u uit voor een ledenvergadering in een wat andere setting dan normaal. Morgen, donderdag 30 maart, zijn we vanaf 20.00u tot ongeveer 21.30u te vinden in Brasserie de Bank. U kunt dan met ons in gesprek over wat u belangrijk vindt voor de komende fractie en welke opdracht we de selectiecommissie moeten geven. De voorstellen hiervoor vindt u hier.

Ook horen we dan graag uw mening over het verkiezingsprogramma. Wat moet daar volgens u in staan? Waar kan of moet het anders in onze stad? Of waar bent u zo trots op dat het vooral zo moet blijven. We weten dat bijvoorbeeld de koopzondag weer een item gaat worden deze verkiezingen. Hoe staat u daar tegenover?

Kortom: we hebben u nodig om onze visie vorm te geven en stappen te zetten onderweg naar maart 2018. Dus tot ziens. Tot morgen. Als u dan niet kunt, dan horen we graag uw mening via secretaris@harderwijk.christenunie.nl

Met vriendelijke groet,

Maarten van de Fliert, voorzitter
Annerieke Pruim, secretaris

 

Download de vergaderstukken

Alle vergaderstukken zijn te vinden op de website.

Download de vergaderstukken

Waar wordt de ledenvergadering gehouden?


Brasserie
deBank

Smeepoortstraat 1
3841 EG Harderwijk


Regenboogzebra heeft averechts effect

In de gemeenteraadsvergadering van 23 maart werd gestemd over een motie voor een regenboogzebrapad in Harderwijk "om wederzijds respect van verschillende overtuigingen, achtergronden, of seksuele gerichtheid te vergroten". De ChristenUnie stemde tegen deze motie. De stemverklaring van fractievoorzitter Marcel Companjen leest u op onze website.

Lees verder
Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op Facebookfooter-rechts