Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

April 2017

Wat voor stad vindt u dat Harderwijk moet zijn?

Nog ongeveer 11 maanden en dan mag u op 21 maart 2018 weer naar de stembus. Deze keer om te kiezen wie u mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad van Harderwijk. Een belangrijk moment want er staat wat op het spel: hoe ziet onze stad eruit en wat gaat er in de periode 2018-2022 gebeuren. Als ChristenUnie Harderwijk willen we bouwen aan een stad waar iedereen mee telt, waar we zorgen voor de schepping en iedereen in vrijheid kan leven. Als lid van de ChristenUnie heeft u hierin ook een rol. Want hoe moet het verkiezingsprogramma van ChristenUnie Harderwijk eruit zien en wie gaan ons vertegenwoordigen?  

Daarom deze oproep: doe en denk met ons mee. Iedereen telt mee en elke bijdrage is belangrijk. Dus denk niet dat uw tijd te weinig, uw mogelijkheden te beperkt of uw kennis te klein is (met een mooie foto door u gemaakt helpt u al mee, scroll naar het laatste bericht in deze nieuwsbrief)! Uw stem en steun op allerlei fronten is van groot belang. 

Wat zijn uw vijf prioriteiten voor Harderwijk?

Welke 5 punten wilt u graag terugzien in het verkiezingsprogramma van ChristenUnie Harderwijk? Wat onderscheidt ons van de andere partijen en waar moeten wij ons in de periode 2018-2022 hard voor maken? Laat ons dit weten via mail of telefoon, 06-13220408.

Wilt u meeschrijven en het proces volgen? Graag! Ook dan graag uw reactie via mail of telefoon. 

 

Gezocht: Wie vertegenwoordigt ons?

Op de kandidatenlijst staan mensen die: 

  • graag de gemeenteraad in willen en over alle thema's en besluitvorming in de raad een mening vormen; 
  • lid zijn van één commissie van de raad en zich daarmee focussen op een paar thema's;  
  • de fractie van input voorzien op het thema waar zij specialist in zijn ( denk bijvoorbeeld aan zorg, ondernemen, onderwijs, duurzaamheid, ruimtelijke ordening); 
  • de fractie ondersteunen door mee te werken aan zichtbaarheid en communicatie; 
  • in hun netwerk ambassadeur willen zijn van de ChristenUnie;

Bent u één van deze mensen? Dan horen we dat graag. Voor ambities naar het raadswerk kunt u een motivatiebrief en CV sturen naar de selectiecommissie via secretaris@christenunie.harderwijk.nl. Achtergronden leest u in de profielschets voor (kandidaat)raadsleden. 

Vragen over de profielen of taken? Mail of bel ons dan via secretaris@christenunie.harderwijk.nl of 06-13220408

Wilt u ondersteunende taken verrichten dan kunt u een korte motivatie en bij voorkeur uw CV sturen naar de selectiecommissie en daarin laten weten wat u kunt doen. 

Graag zien we u reactie voor 15 mei 2017 binnenkomen. 

U mag uiteraard ook mensen in uw omgeving hiervoor warm maken. Ze hoeven nog geen lid te zijn, dat kunnen ze gerust nog worden. Kijk hiervoor speciaal naar jonge mensen in uw omgeving. Die betrekken we graag erbij. 

Help: vindt u dit ook een rare foto?

Een stockfoto met een nietszeggend beeld, dat kan niet in campagnetijd. In ons mooie Harderwijk zijn veel mooie foto's te maken. U kunt ons heel gericht helpen door uw mooiste foto's met ons te delen voor gebruik op de website, facebook en andere social media. Ook die ontvangen we graag via secretaris@christenunie.harderwijk.nl . 

Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op Facebookfooter-rechts