Bart Jonkman

Over Bart Jonkman

Mijn naam is Bart Jonkman, geboren op 20 april 1978 in Harderwijk en hier ook getogen.

Harderwijk is sterk aan het veranderen en de maatschappij is veel complexer geworden. Ik vind het dan ook een uitdaging om als christen antwoorden te mogen geven op allerlei vragen vanuit de samenleving. Vanuit mijn werk en studie weet ik mij toenemend betrokken op de mensen om mij heen. Zo draag ik een steentje bij als 'jeugdbeschermer' vanuit Samen Veilig Midden-Nederland en studeer ik psychologie aan de Open Universiteit. Daarnaast ben ik sinds 2004 voor de ChristenUnie politiek actief, waarvan sinds 2010 als raadslid van de gemeente Harderwijk. Buiten dit alles om ben ik kerkelijk meelevend bij De Regenboog in Harderwijk en besteed ik mijn vrije tijd onder andere aan lezen, reizen en sporten.

Blogs van Bart

 1. Bart.jpg
  04 Bart Jonkman - vierkant.jpg CU-Socialmedia logo (zwart).png
  Door Bart Jonkman, Webredactie Harderwijk-Hierden op 18 maart 2022 om 10:00

  Afscheid Bart Jonkman Gemeenteraad Harderwijk

  Ik ben Bart Jonkman, 43 jaar en sinds 2007 lid van de raadscommissie Samenleving en sinds 2010 raadslid. Ik heb mij altijd bezig gehouden met onderwerpen op het gebied van de zorg (jeugdzorg, Wet Maatschappelijke Ondersteuning, Particpatiewet, etc.), sport, kunst en cultuur, onderwijs en bestaanszekerheid.”

  Lees verder
 2. Techlab.jpg
  04 Bart Jonkman - vierkant.jpg
  Door Bart Jonkman op 1 februari 2022 om 19:54

  Wordt vervolgd

  Doordecentralisatie voortgezet onderwijs
  Onlangs schreef ik in een blog over het geld dat beschikbaar gesteld moet worden om de doordecentralisatie voor het Voortgezet (Speciaal) Onderwijs in Harderwijk en Hierden een vervolg te kunnen geven.

  Lees verder
 3. Bart Jonkman.jpg
  04 Bart Jonkman - vierkant.jpg
  Door Bart Jonkman op 30 november 2021 om 11:50

  Blij met voortgezette decentralisatie Voortgezet (speciaal) Onderwijs

  Afgelopen donderdag vond er weer een vergadering van de commissie Samenleving van de Gemeenteraad plaats. Dit keer helaas niet meer fysiek, maar weer een beetje onwennig online vanuit huis. Een van de onderwerpen op de agenda was ´Vervolg doordecentralisatie V(S)O 2022-2026'.

  Lees verder