Annerieke Kisjes

Blogs van Annerieke

 1. Eed van trouw.jpg
  4. Annerieke Kisjes - vierkant
  Door Annerieke Kisjes op 11 april 2022 om 18:37

  Eed van trouw

  In een volle raadszaal met veel publiek sprak ik de woorden: ‘Zo waarlijk helpe mij God almachtig’. Daarmee sprak ik uit dat ik me als raadslid zal houden aan de grondwet en me niet door geld of materieel gewin zal laten leiden of omkopen. Met deze eed vraag ik God niet alleen om hulp, maar weet ik ook dat Hij er bij is.

  Lees verder
 2. Urinoir De Wellen.jpg
  4. Annerieke Kisjes - vierkant
  Door Annerieke Kisjes op 15 december 2021 om 16:24

  Een toegankelijk openbaar toilet op de Wellen in plaats van een urinoir

  De Wellen langs het Wolderwijd worden steeds mooier. In de commissie Ruimte spraken we over de volgende verbeteringen: een brug naar het strandeiland en een urinoir naast de stadsmuur. Daar had Annerieke Kisjes namens de ChristenUnie een aantal vragen over voor de wethouder, want waarom alleen een urinoir voor mannen en niet een openbaar toilet dat toegankelijk is voor vrouwen en mensen in een rolstoel?

  Lees verder
 3. inclusion-2731340_1920.png
  4. Annerieke Kisjes - vierkant
  Door Annerieke Kisjes op 3 juli 2021 om 12:03

  Toegankelijke gemeente: iedereen doet mee

  Harderwijk is door naar de halve finale van de verkiezing voor Meest Toegankelijke Gemeente. Dat is een mooie opsteker! Want meedoen moet voor iedereen mogelijk zijn. In de commissie Ruimte letten we daarom op fysieke toegang. Zoals bij het nieuwe hondenbeleid waar we onlangs over spraken. De hondenrennen moeten goed bereikbaar zijn. Ook mensen met een rollator of rolstoel moeten het hek kunnen openen.

  Lees verder