Annerieke Kisjes

Blogs van Annerieke

 1. Waterfront.jpg
  4. Annerieke Kisjes - vierkant
  Door Annerieke Kisjes op 7 april 2023 om 09:00

  Ruimte voor leefbaarheid en woningbouw

  Dat er een grote vraag is naar woningen is duidelijk. Ook in Harderwijk en Hierden zijn de wachttijden lang. Tegelijk zien we dat er op veel plaatsen druk wordt gebouwd. Aan de ontwikkeling van deze bouwplannen gaat veel vergaderwerk in de gemeenteraad vooraf. Het is mooi om daar nu de resultaten van te zien in bijvoorbeeld het Dichterskwartier. Ook in het Waterfront wordt binnenkort weer gebouwd en Harderweide breidt ook bijna uit. Als ChristenUnie Harderwijk-Hierden moeten we veel plannen beoordelen die in de nabije toekomst worden ingericht. Hierbij zijn leefbaarheid, bereikbaarheid en duurzaamheid voor ons belangrijke punten. Want het gaat om meer dan bouwvolume.

  Lees verder
 2. Eed van trouw.jpg
  4. Annerieke Kisjes - vierkant
  Door Annerieke Kisjes op 11 april 2022 om 18:37

  Eed van trouw

  In een volle raadszaal met veel publiek sprak ik de woorden: ‘Zo waarlijk helpe mij God almachtig’. Daarmee sprak ik uit dat ik me als raadslid zal houden aan de grondwet en me niet door geld of materieel gewin zal laten leiden of omkopen. Met deze eed vraag ik God niet alleen om hulp, maar weet ik ook dat Hij er bij is.

  Lees verder
 3. Urinoir De Wellen.jpg
  4. Annerieke Kisjes - vierkant
  Door Annerieke Kisjes op 15 december 2021 om 16:24

  Een toegankelijk openbaar toilet op de Wellen in plaats van een urinoir

  De Wellen langs het Wolderwijd worden steeds mooier. In de commissie Ruimte spraken we over de volgende verbeteringen: een brug naar het strandeiland en een urinoir naast de stadsmuur. Daar had Annerieke Kisjes namens de ChristenUnie een aantal vragen over voor de wethouder, want waarom alleen een urinoir voor mannen en niet een openbaar toilet dat toegankelijk is voor vrouwen en mensen in een rolstoel?

  Lees verder