Bestuur van de Afdeling Harderwijk

Bestuur van de Afdeling Harderwijk - Hierden

Maarten van de Fliert

Voorzitter

Portretfoto Maarten.jpgMijn naam is Maarten van de Fliert, getrouwd met Hanneke van den Berg en samen hebben we 4 (volwassen) zonen. Na allerlei omzwervingen in Nederland (Scherpenzeel, Utrecht, Houten, Cuyk, Boxmeer) en in de wereld (Egypte, Jordanië) zijn wij in 2008 in Harderwijk gaan wonen. Eerst in Stadsweiden, toen in Drielanden en nu vlakbij het station.

De afgelopen jaren heb ik allerlei functies bekleed in de Europese (christelijke) politiek, o.a. tot en met 31 augustus 2022 als voorlichter en beleidsmedewerker van de Eurofractie ChristenUnie in het Europees Parlement. Van 1 september 2022 als Algemeen Directeur van de ECPM (European Christian Political Movement), met kantoren in Amersfoort en Brussel. Om die reden ben ik vaak in Brussel, Straatsburg en andere Europese steden te vinden. Maar (uiteraard) ook in Harderwijk, want dat is een mooie stad met prachtige mensen en interessante uitdagingen.

De ChristenUnie is mijn partij, omdat ik als betrokken gelovige mijn steentje wil bijdragen aan een rechtvaardiger en barmhartiger samenleving, en daarom zet ik mij ook graag in voor het bestuur van ons Harderwijk.

Elseline Goosensen - Foppen

Secretaris

portret Elseline Goosensen - FoppenIk ben Elseline Goosensen, 38 jaar oud, getrouwd en moeder van twee dochters (13 en 10). Ik ben geboren en getogen in Harderwijk en werkzaam op het Nuborgh College in Elburg, als docent Duits en docent onderzoek in een samenwerkingsverband met Windesheim. Ik ben lid van de Hervormde Wijkgemeente Grote Kerk, waar ik o.a. de kinderbijbelvertelling coördineer. Ook ben ik voorzitter van de medezeggenschapsraad van Chr. Daltonschool Willem Alexander. Ik wil mij graag inzetten voor de ChristenUnie, omdat deze partij, gedreven door Gods liefde voor mensen, verantwoordelijkheid neemt voor het bestuur van onze woonplaats.

Bertwin Wijnholds

Penningmeester

portret Bertwin WijnholdsMijn naam is Bertwin Wijnholds, 41 jaar en getrouwd met Sandrina Wijnholds-Rod en sinds april 2019 woonachtig in Harderwijk. Ik ben werkzaam als Business Controller, verantwoordelijk voor finance bij Frapak Packaging. Sinds 2020 ben ik lid van ChristenUnie, omdat ik mij aangetrokken voel tot de christelijke sociale grondslag. Ik zou willen werken vanuit de inhoud aan een samenleving, waarin méér centraal staat dan enkel eeuwige groei en individualisme. Binnen Harderwijk zou ik deze idealen graag verder willen vormgeven.

Auke Scheepstra

Algemeen bestuurslid

Auke ScheepstraMijn naam is Auke Scheepstra. Ik ben geboren in Harlingen en via Wageningen zijn we ruim 30 jaar geleden in Harderwijk komen wonen. Als zeiler geniet ik regelmatig van de prachtige randmeren en ervaar het plezier dat het water biedt. Harderwijk is een bijzonder mooie en fijne stad om in te wonen.

Ik ben getrouwd, en trotse vader van 5 kinderen en 1 kleinkind. Ik ben lid van de Petrakerk en actief in verschillende functies.

In het dagelijks leven ben ik hoofd van een laboratorium, waar zowel chemische als microbiologische analysen worden uitgevoerd in o.a. grondstoffen, diervoeders en levensmiddelen.

De ChristenUnie kiest een duidelijk vertrekpunt en is evenwichtig in haar keuzes. Daar houd ik van en ik wil graag bijdragen aan een goede samenwerking binnen de partij en een mogelijke afstand tussen de politiek en de kiezers verkleinen