Bestuur van de Afdeling Harderwijk

Bestuur van de Afdeling Harderwijk

Maarten van de Fliert

voorzitter

Maarten van de FliertMijn naam is Maarten van de Fliert, getrouwd met Hanneke van den Berg en samen hebben we 4 zonen (24, 22, 20, 18 jaar jong). Na allerlei omzwervingen in Nederland (Scherpenzeel, Utrecht, Houten, Cuyk, Boxmeer) en in de wereld (Egypte, Jordanië) zijn wij in 2008 in Harderwijk gaan wonen. Eerst in Stadsweiden, toen in Drielanden en nu vlakbij het station.

Ook heb ik al allerlei functies bekleed, maar op dit moment ben ik beleidsmedewerker van de Eurofractie ChristenUnie-SGP in het Europees Parlement. Om die reden ben ik ook vaak in Brussel, Straatsburg en Den Haag te vinden. Maar (uiteraard) ook in Harderwijk, want dat is een mooie stad met prachtige mensen en interessante uitdagingen.

De ChristenUnie (en SGP in Europa) zijn mijn partijen, omdat ik als betrokken gelovige mijn steentje wil bijdragen aan een rechtvaardiger en barmhartiger samenleving, en daarom zet ik mij ook graag in voor het bestuur van ons Harderwijk.

Annerieke Pruim

secretaris & politiek secretaris

Annerieke Pruim-KisjesIk ben geboren onder de rook van Rotterdam en via Ede en Zwolle in 2006 in Harderwijk (Drielanden) neergestreken. En dat bevalt prima. We genieten van water en bos en van de vele sportactiviteiten in de stad. Ik sta langs de lijn bij het volleybal en basketball beweging bij de Loopgroep Drielanden.

Ik werk als coördinator talent op het landelijk bureau van de ChristenUnie in Amersfoort. Ik zorg dat de vacatures in de partij met de juiste mensen worden opgevuld, ik adviseer mensen in hun politieke loopbaan en ontwikkel cursussen en trainingen.

Bij de ChristenUnie Harderwijk wil ik hier voor gaan: mensen betrekken bij de ChristenUnie (en politiek in het algemeen) om zo samen te kunnen bouwen aan onze mooie stad.

Dus heb je ambitie of wil je eens kijken wat jij in de politiek kan doen? Dan hoor ik dat graag, of je nu lid bent van de ChristenUnie of niet!

vacature

Algemeen bestuurslid

vacatureWij zijn nog op zoek naar een nieuw algemeen bestuurslid m/v!

Bekijk de vacature en kom ons team versterken!

Wij zoeken een penningmeester

Penningmeester

VacatureWij zoeken nog een enthousiaste

Penningmeester (m/v)

Als u interesse heeft in deze functie, neemt u dan contact op met:

Maarten van de Fliert,
voorzitter@harderwijk.christenunie.nl of 06-52244464.

Henk van der Laan

Penningmeester

Henk van der LaanMijn naam is Henk van der Laan, gepensioneerd, meer dan 50 jaar gehuwd met Elly en ik heb 2 dochters, 2 zoons en 7 klein kinderen, geweldig!

Ik ben jarenlang werkzaam geweest bij een administratie kantoor in Putten, wat later een accountants-administratie kantoor is geworden. Momenteel ben ik als ZZP er werkzaam  met het invullen van aangiften inkomstenbelasting.

We hebben vroeger jaren gekerkt in de evangeliegemeente in Harderwijk en zijn tegenwoordig actief binnen de baptistenkerk welke samenkomt in Het Spectrum.

Sinds 23 november 2011 mag ik de functie van penningmeester vervullen.

In het programma van de ChristenUnie kan ik mij goed vinden en hoop op een goede samenwerking.

Mark Jan Bremmer

Bestuurslid Communicatie

Mark Jan BremmerMijn naam is Mark-Jan Bremmer, trotse vader van 3 kinderen (Jaïr van 5, Marnix van 9 en Rebekah van 11 jaar) en heel gelukkig met mijn vrouw Esther. We wonen met veel plezier in onze mooie stad Harderwijk, een unieke plek waar we heerlijk genieten. Waar woon je centraal in Nederland, naast het grootste natuurgebied van Nederland en aan het water? Alleen in Harderwijk!

Ik werk bij Stichting MAF Nederland op vliegveld Teuge bij Apeldoorn. MAF maakt met (bush) vliegtuigen mensen bereikbaar voor hulp én het Evangelie. Als hoofd Marketing en Communicatie werk ik met het team aan bekendheid van MAF, fondswerving voor de vliegtuigen en werving van nieuwe stafleden die MAF kan inzetten als piloot, vliegtuigtechnicus, specialist of manager.

Mijn vrouw werkt als lerares op bassischool De Bron in wijk Frankrijk. Ik heb zin om aan de slag te gaan als bestuurslid voor Christenunie Harderwijk!

Auke Scheepstra

Algemeen bestuurslid

Auke Scheepstra

Mijn naam is Auke Scheepstra. Ik ben geboren in Harlingen en via Wageningen zijn we ruim 30 jaar geleden in Harderwijk komen wonen. Als zeiler geniet ik regelmatig van de prachtige randmeren en ervaar het plezier dat het water biedt. Harderwijk is een bijzonder mooie en fijne stad om in te wonen.

Ik ben getrouwd, en trotse vader van 5 kinderen en 1 kleinkind. Ik ben lid van de Petrakerk en actief in verschillende functies.

In het dagelijks leven ben ik hoofd van een laboratorium, waar zowel chemische als microbiologische analysen worden uitgevoerd in o.a. grondstoffen, diervoeders en levensmiddelen.

De ChristenUnie kiest een duidelijk vertrekpunt en is evenwichtig in haar keuzes. Daar houd ik van en ik wil graag bijdragen aan een goede samenwerking binnen de partij en een mogelijke afstand tussen de politiek en de kiezers verkleinen