Bestuur van de Afdeling Harderwijk

Bestuur van de Afdeling Harderwijk

Maarten van de Fliert

voorzitter

Portretfoto Maarten.jpgMijn naam is Maarten van de Fliert, getrouwd met Hanneke van den Berg en samen hebben we 4 (volwassen) zonen. Na allerlei omzwervingen in Nederland (Scherpenzeel, Utrecht, Houten, Cuyk, Boxmeer) en in de wereld (Egypte, Jordanië) zijn wij in 2008 in Harderwijk gaan wonen. Eerst in Stadsweiden, toen in Drielanden en nu vlakbij het station.

Ook heb ik al allerlei functies bekleed, maar op dit moment ben ik beleidsmedewerker van de Eurofractie ChristenUnie in het Europees Parlement. Om die reden ben ik ook vaak in Brussel, Straatsburg en Den Haag te vinden. Maar (uiteraard) ook in Harderwijk, want dat is een mooie stad met prachtige mensen en interessante uitdagingen.

De ChristenUnie is mijn partij, omdat ik als betrokken gelovige mijn steentje wil bijdragen aan een rechtvaardiger en barmhartiger samenleving, en daarom zet ik mij ook graag in voor het bestuur van ons Harderwijk.

Annerieke Kisjes

secretaris & politiek secretaris

Christiaan Kats

Christiaan Kats

Penningmeester

Portretfoto CU website.jpg

De samenleving vormen we samen. Iedereen heeft daar een plaats in. Met elkaar geven we deze samenleving, onze stad vorm. De ChristenUnie staat voor een overheid die opkomt voor de zwakkeren, recht wil doen aan iedereen en vanuit overtuiging keuzes maakt. Die gedrevenheid werkt aanstekelijk!

Mijn naam is Christiaan Kats. Met mijn gezin woon ik nu ruim 20 jaar in Harderwijk. Een stad waar we ons thuisvoelen, thuis zijn. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de communicatie en fondsenwerving bij een grote ouderenzorgorganisatie.

Binnen het bestuur vervul ik de rol van penningmeester. Daarnaast bemoei ik me met de communicatie binnen de partij, intern naar de leden toe, maar ook extern, naar alle inwoners toe. Het is boeiend om betrokken te zijn en mee te werken binnen ChristenUnie Harderwijk-Hierden en op die manier een steentje bij te dragen aan de groei en bloei van onze mooie stad. 

Auke Scheepstra

Algemeen bestuurslid

Auke Scheepstra

Mijn naam is Auke Scheepstra. Ik ben geboren in Harlingen en via Wageningen zijn we ruim 30 jaar geleden in Harderwijk komen wonen. Als zeiler geniet ik regelmatig van de prachtige randmeren en ervaar het plezier dat het water biedt. Harderwijk is een bijzonder mooie en fijne stad om in te wonen.

Ik ben getrouwd, en trotse vader van 5 kinderen en 1 kleinkind. Ik ben lid van de Petrakerk en actief in verschillende functies.

In het dagelijks leven ben ik hoofd van een laboratorium, waar zowel chemische als microbiologische analysen worden uitgevoerd in o.a. grondstoffen, diervoeders en levensmiddelen.

De ChristenUnie kiest een duidelijk vertrekpunt en is evenwichtig in haar keuzes. Daar houd ik van en ik wil graag bijdragen aan een goede samenwerking binnen de partij en een mogelijke afstand tussen de politiek en de kiezers verkleinen

vacature

Algemeen bestuurslid

vacatureWij zijn nog op zoek naar een nieuw algemeen bestuurslid m/v!

Bekijk de vacature en kom ons team versterken!