Annerieke Kisjes

Over Annerieke Kisjes

Vanaf mei 2006 woon ik met mijn drie kinderen met veel plezier in Harderwijk. Een omgeving waar ik me altijd een beetje op vakantie voel als ik fiets of hardloop door het bos. Ik ben geboren en getogen in Capelle aan den IJssel en in de zomervakantie gingen we tien jaar achter elkaar naar een idyllisch huisje midden in het bos bij Vierhouten.

Ik werk op het landelijk bureau van de ChristenUnie als talentmanager. Ik vind het heerlijk om  bezig zijn met loopbaanvragen en ontwikkelen van talenten.

Blogs van Annerieke

 1. Urinoir De Wellen.jpg
  4. Annerieke Kisjes - vierkant
  Door Annerieke Kisjes op 15 december 2021 om 16:24

  Een toegankelijk openbaar toilet op de Wellen in plaats van een urinoir

  De Wellen langs het Wolderwijd worden steeds mooier. In de commissie Ruimte spraken we over de volgende verbeteringen: een brug naar het strandeiland en een urinoir naast de stadsmuur. Daar had Annerieke Kisjes namens de ChristenUnie een aantal vragen over voor de wethouder, want waarom alleen een urinoir voor mannen en niet een openbaar toilet dat toegankelijk is voor vrouwen en mensen in een rolstoel?

  Lees verder
 2. inclusion-2731340_1920.png
  4. Annerieke Kisjes - vierkant
  Door Annerieke Kisjes op 3 juli 2021 om 12:03

  Toegankelijke gemeente: iedereen doet mee

  Harderwijk is door naar de halve finale van de verkiezing voor Meest Toegankelijke Gemeente. Dat is een mooie opsteker! Want meedoen moet voor iedereen mogelijk zijn. In de commissie Ruimte letten we daarom op fysieke toegang. Zoals bij het nieuwe hondenbeleid waar we onlangs over spraken. De hondenrennen moeten goed bereikbaar zijn. Ook mensen met een rollator of rolstoel moeten het hek kunnen openen.

  Lees verder
 3. MIgrantenhuisvesting Goede Reede Harderwijk welving.nl
  4. Annerieke Kisjes - vierkant
  Door Annerieke Kisjes op 26 mei 2021 om 10:39

  Lokale politiek: altijd dichtbij

  In de lokale politiek speelt momenteel een aantal grote onderwerpen: de huisvesting van arbeidsmigranten, de nieuwbouw van Randmeer, Waterfront fase 3, de inrichting van het terrein van Flora Jozina aan de Stadsdennenweg en de ontwikkeling van Nieuw Weiburg bij het station. Politiek ver weg? Zeker niet! 

  Lees verder