Ilonka Donker-Jak

icoon verkiezingenIlonka is nummer 5 voor de
gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart

Over Ilonka Donker-Jak

De ChristenUnie werkt op basis van Gods Woord, de Bijbel. Ik heb visie voor christelijk-sociale politiek, het is belangrijk om als christen je stem te laten horen en ‘een zoutend zout’ (Mattheüs 5:13-16) te zijn….

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben Ilonka Donker, getrouwd en moeder van 3 kinderen In het dagelijks leven ben ik werkzaam als docent Godsdienst en Maatschappijleer in de bovenbouw van het VMBO. Wat betreft hobby’s, ik vind eigenlijk teveel dingen leuk: zeilen, gezellig met vrienden eten, lekker koken, met mijn gezin optrekken, hardlopen, op vakantie gaan, lezen etc.

Ik vind het een uitdaging om creativiteit te ontwikkelen om de ChristenUnie lokaal zichtbaar te maken. Hieraan wil ik graag een bijdrage leveren door actief betrokken te zijn binnen de Christen Unie en te ontdekken waarin wij als partij in de behoeften van onze ‘mede- stadsgenoten’ kunnen voorzien.

De speerpunten in ons verkiezingsprogramma zijn helder, hier wil ik mijn ‘steentje’ aan bijdragen. Politiek voeren vanuit christelijk perspectief is waar ik voor wil gaan!

Bijdragen van Ilonka aan het weblog

RSS icon linking to RSS overview