Ton van Limbeek

Over Ton van Limbeek

Ik ben Ton van Limbeek, in 1949 geboren in Rotterdam, hetgeen betekent dat ik na de verkiezingen voor de eerste keer A.O.W. hoop te ontvangen. Ik ben gepensioneerd officier van de Koninklijke Landmacht. 

Ik ben getrouwd met Marianne, heb 4 volwassen kinderen en 5 kleinkinderen.

Ik ben Christelijk Gereformeerd en ben daar actief in diverse functies. Ik ben bestuurslid van de Protestants Christelijke Ouderen Bond afdeling Harderwijk/Hierden, ik heb jaren in het bestuur gezeten van (Harderwijkse) middelbare scholen en heb daar ook als invaldocent les gegeven. 

M'n hobby's zijn puzzelen, modelbouw, lezen; als KNVB scheidsrechter ben ik regelmatig op de voetbalvelden te vinden tijdens het leiden van jeugdwedstrijden. Sportiviteit en respect voor de medemens vind ik hierbij zeer belangrijk en wil dit dan zo veel mogelijk promoten. 

Vanuit christelijk perspectief probeer ik door doen en laten een leesbare brief te zijn voor degenen met wie ik in contact kom.

Blogs van Ton

 1. toekomst visie
  10 Ton van Limbeek - vierkant.jpg
  Door Ton van Limbeek op 24 januari 2018 16:27

  Wat vindt Ton belangrijk voor de toekomst van onze gemeente?

  “Wat vind ik belangrijk voor de toekomst van Harderwijk en Hierden” is een vraag die tot nadenken stemt. De een zal op deze vraag antwoorden dat hij (of zij) gelukkig wil zijn, een ander vindt een mooi huis of een vette bankrekening belangrijk, en zo zijn er veel verschillende antwoorden mogelijk.

  Lees verder
 2. CU-Socialmedia logo (zwart).png 10 Ton van Limbeek - vierkant.jpg
  Door CU Harderwijk-Hierden, Ton van Limbeek op 8 januari 2018 22:00

  De selfie van Ton van Limbeek (nr. 10)

  De komende weken stellen zich hier 10 kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart aan u voor.

  Het spits wordt afgebeten door Ton van Limbeek, kandidaat nr. 10 en op dit moment gemeenteraadslid.

  Wie is Ton van Limbeek?

  Ik ben 68 jaar oud, getrouwd met Marianne die les geeft op een christelijke basisschool. Ik heb 4 kinderen van wie er 3 getrouwd zijn en 5 kleinkinderen. Ik ben Christelijk Gereformeerd en woon sinds 1987 in Harderwijk; ik heb in Rotterdam, Rijswijk en Alphen aan den Rijn gewoond. Ik heb gewerkt bij de Sociale VerzekeringsBank (SVB), ben beroeps officier KL geweest en heb een aantal jaren les gegeven op het christelijke College Nassau Veluwe (CCNV) als docent klassieke talen.

  Antwoorden op elf andere vragen zie je hieronder.

  Lees verder