Op de fiets

Damesfiets bij Strand Horst
4. Annerieke Kisjes - vierkant
Door Annerieke Kisjes op 6 februari 2018 om 08:49

Op de fiets

Als het even kan doe ik in Harderwijk alles op de fiets. Niet alleen omdat ik niet altijd een auto voor de deur heb, maar vooral om lekker buiten te zijn. En het is vaak nog gewoon sneller ook. Ik vind al die vrijliggende fietspaden in Harderwijk dan ook heerlijk. Maar er blijven van die aandachtspunten die je als fietser tegenkomt. De zichtbaarheid van fietsers bij rotondes bijvoorbeeld, of bepaalde kruisingen in de stad. Daar zitten nog wel winstpunten in voor de toekomst.

Voor de ChristenUnie is veiligheid belangrijk, voor alle weggebruikers. Daarom moeten we alert blijven op punten die veiliger kunnen.

Waar ik erg blij mee ben is de mooie fietsenstalling op het station. Altijd ruimte, lekker droog en goed verzorgd door supervriendelijke mensen. Het maakt niet uit hoe laat je er komt, je krijgt altijd een hartelijk welkom of tot ziens. Mijn werkdag begint daarom altijd met een glimlach. En dan door naar het mooie station, ik ben er blij mee.

Grootste minpunt? Dat die intercity doorrijdt als ik sta te wachten. Ik hoop echt dat we daar met een stevige lobby van gemeente, provincie en reizigers iets aan kunnen veranderen. Want een intercity maakt het voor veel meer mensen interessant om de trein te nemen.

Annerieke Pruim-Kisjes

Deel dit bericht

Labels: , , , , , , ,