Boeiende kandidatenlijst

De gemeenteraadsverkiezingen van 2022 komen er aan.jpg
CU-Socialmedia logo (zwart).png
Door Webredactie Harderwijk-Hierden op 6 december 2021 om 11:07

Boeiende kandidatenlijst

“Een diverse en mooie lijst van kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Met hen ga ik met plezier de campagne in en met zeker 5 van hen hoop ik een vruchtbare en goede fractie te vormen”, zegt lijsttrekker en huidige fractievoorzitter Mirjam Driest – Wijnholds.

Samen recht doen
Dinsdagavond 30 november zijn de leden van ChristenUnie Harderwijk-Hierden online bij elkaar gekomen en hebben ze unaniem ingestemd met de kandidatenlijst van 30 namen. Het verkiezingsprogramma, met onderwerpen die de ChristenUnie van belang acht voor de bloei van de stad Harderwijk en met aandacht voor elke inwoner, werd ondersteund. Het motto van campagne en programma luidt ‘Samen recht doen’.

Voorzitter Maarten van de Fliert is blij: “Vooral de diversiteit van de lijst jong-oud, ervaring-minder ervaring, man-vrouw, achtergrond en maatschappelijke betrokkenheid is opmerkelijk en prachtig.”

Marcel Companjen is de kandidaat-wethouder voor de CU. “Mijn werk is nog niet af, daarom wil ik er graag nog vier jaar mee bezig zijn.”

Jong en enthousiast
We zijn blij met de jonge mensen op onze lijst: Ruben van der Veen (21) en Elisha Veldman (19), allebei geïnteresseerd in duurzaamheid en andere vraagstukken, zeer bereid om hun steen bij te dragen in het politieke proces.

Deel dit bericht

Labels: ,