Hoe vindt Harderwijk dat het gaat? Actie van de fractie

Actie van de fractiezaterdag 15 april 2017

De fractie van de ChristenUnie is inmiddels begonnen met de voorbereidingen van de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 – regeren is immers vooruitzien! De fractie sprak met inwoners om te horen wat er goed gaat in Harderwijk – en we dus moeten behouden – en waar nog verbeteringen mogelijk zijn.

Hierbij een kleine bloemlezing van de ‘oogst’ van onze meest recente ‘actie van de fractie’. Deze acties vonden plaats in Hierden en in winkelcentrum Stadsdennen.

De gemeenteraadsleden zijn de straat opgegaan om te horen wat er goed gaat in Harderwijk en waar nog verbeteringen mogelijk zijn.

Wat hebben we opgehaald?Actie van de fractie in winkelcentrum Stadsdennen

Het is mooi om te horen dat men over het algemeen tevreden is!

Dat is zeker niet alleen de verdienste van de politiek … dat doen we met z’n allen. Wij vinden het belangrijk om hierbij de vinger aan de Harderwijkse en Hierdense pols te houden. Dat doen wij door werkbezoeken af te leggen, door de straat op te gaan, door mensen in onze eigen omgeving te spreken en door u - onze leden - op de hoogte te houden van waar wij zoal mee bezig zijn.

Hierbij een kleine bloemlezing van de ‘oogst’ van onze meest recente ‘actie van de fractie’. Deze acties vonden plaats in Hierden en in winkelcentrum Stadsdennen.

Wat gaat goed?

zorg voor elkaar / omzien naar elkaar, karakter van Hierden behouden, saamhorigheid, vriendelijk, rustig, winkels zijn op zondag dicht, Kiekmure is mooi geworden, de financiële positie van de gemeente, fijn om hier te wonen, groenonderhoud/groenvoorziening. Een aantal mensen gaf zelfs aan dat “alles” goed gaat!

Wat kan of moet beter?

(verkeers)veiligheid / sommige verkeerssituaties, hondenpoep, zwerfafval, Hierden staat niet op de tweede plaats, starterswoningen / seniorenwoningen, winkels op zondag open, gevolgen van toestaan van permanente bewoning recreatiewoningen, de ‘jeugd van tegenwoordig’, zichtbaarheid van de politie en de boa’s.

Wat doen we met deze input?

Bij het schrijven van het verkiezingsprogramma zullen wij deze punten waar nodig en/of gewenst meenemen. Mocht u zelf onderwerpen hebben die u bij ons onder de aandacht wilt brengen, aarzel dan niet om ons daarvan in kennis te stellen. We doen het tenslotte niet voor onszelf, maar ten bate van alle inwoners van Hierden en Harderwijk.

In de komende periode zult u ons ook elders in Harderwijk en Hierden kunnen aantreffen. Schroom niet om ons dan aan te spreken … en in de tussentijd kunt u natuurlijk bellen of mailen!

Marcel Companjen,
fractievoorzitter

« Terug

Reacties op 'Hoe vindt Harderwijk dat het gaat? Actie van de fractie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.