Marcel Heldoorn

Over Marcel Heldoorn

Mijn naam is Marcel Heldoorn. Ik ben getrouwd met Andrea en we hebben samen 2 heel leuke puberdochters. We wonen in Drielanden en daar leven we ook actief mee in de hervormde gemeente van De Regenboog.
In het dagelijks leven houd ik mij als manager bij Patiëntenfederatie Nederland bezig met digitale zorg voor patiënten en innovatie in de gezondheidszorg. In mijn vrije tijd struin ik graag het internet af of mijn favoriete boekwinkel in Ermelo ;) Ik lees graag een goed boek over filosofie of theologie. Ook geniet ik er van om regelmatig een uurtje in en om onze mooie stad hard te lopen.

Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit Zwartsluis in Overijssel, waar ik in 1973 werd geboren, maar ik woon al sinds mijn tweede levensjaar in Harderwijk. En ik weet niet of ik wel ergens anders zou willen wonen. Ik zet me graag in voor onze mooie stad.

Blogs van Marcel

 1. Woonwagenstraat.jpg
  2. Marcel Heldoorn - vierkant
  Door Marcel Heldoorn op 15 december 2021 om 16:30

  Recht doen aan woonwagenbewoners

  Al meer dan 10 jaar zijn er in Harderwijk geen nieuwe standplaatsen voor woonwagens bijgekomen terwijl er wel veel andere woningen zijn gebouwd. Er is een grote behoefte aan nieuwe standplaatsen. De ChristenUnie vindt dat er recht moet worden gedaan aan deze groep inwoners en stemt dus in met de plannen om het aantal standplaatsen uit te breiden.

  Lees verder
 2. Isolatie erik-mclean-aCshJn3y93s-unsplash.jpg
  2. Marcel Heldoorn - vierkant
  Door Marcel Heldoorn op 4 november 2021 om 21:00

  Isoleren ook voor mensen met kleine beurs

  Het isoleren van woningen in Harderwijk moet sneller, slimmer en socialer. Harderwijk wil de CO2-uitstoot de komende jaren sterk verminderen. Daarom heeft de gemeente nu plannen om in tien wijken tot 2030 4.000 woningen klaar te maken voor verwarming zonder aardgas. De ChristenUnie vindt het belangrijk dat de gemeente niet alleen de mensen die het kunnen betalen op weg helpt, maar juist ook mensen met een kleinere beurs. Zij wonen vaak in de slechtst geïsoleerde woningen, dus daar is veel winst te halen. Daarom dienden we een motie in.

  Lees verder
 3. Zandlaan.jpg
  2. Marcel Heldoorn - vierkant
  Door Marcel Heldoorn op 1 november 2021 om 16:58

  Minder vrachtwagens door Wittenhagen

  Donderdag bespraken we in de commissie Ruimte twee onderwerpen die voor de ChristenUnie belangrijk zijn: Het eerste draagt bij aan betere verkeersveiligheid en duurzaamheid. Ook spraken we over meer kansen om betaalbare woningen te bouwen voor mensen met een kleinere beurs. Raadslid Marcel Heldoorn legt uit.

  Lees verder