Marcel Heldoorn

Over Marcel Heldoorn

Mijn naam is Marcel Heldoorn. Ik ben getrouwd met Andrea en we hebben samen 2 heel leuke puberdochters. We wonen in Drielanden en daar leven we ook actief mee in de hervormde gemeente van De Regenboog.
In het dagelijks leven houd ik mij als manager bij Patiëntenfederatie Nederland bezig met digitale zorg voor patiënten en innovatie in de gezondheidszorg. In mijn vrije tijd struin ik graag het internet af of mijn favoriete boekwinkel in Ermelo ;) Ik lees graag een goed boek over filosofie of theologie. Ook geniet ik er van om regelmatig een uurtje in en om onze mooie stad hard te lopen.

Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit Zwartsluis in Overijssel, waar ik in 1973 werd geboren, maar ik woon al sinds mijn tweede levensjaar in Harderwijk. En ik weet niet of ik wel ergens anders zou willen wonen. Ik zet me graag in voor onze mooie stad.

Blogs van Marcel

 1. 07 Marcel Heldoorn - topfoto.jpg
  07 Marcel Heldoorn - vierkant.jpg
  Door Marcel Heldoorn op 15 februari 2018 11:15

  Naar het paradijs?

  Op de foto hieronder herkent u op de achtergrond waarschijnlijk meteen Walhalla, de beachclub op het Strandeiland van onze mooie stad. De naam Walhalla is vast niet zonder reden gekozen. Het is er namelijk heerlijk toeven. Dat het in de Noorse mythologie een hemel was exclusief voor gesneuvelden in de strijd vergeten we nu maar even.

  Lees verder
 2. 07 Marcel Heldoorn - topfoto.jpg
  CU-Socialmedia logo (zwart).png 07 Marcel Heldoorn - vierkant.jpg
  Door CU Harderwijk-Hierden, Marcel Heldoorn op 29 januari 2018 10:00

  De selfie van Marcel Heldoorn (nr. 7)

  De komende weken stellen zich hier 10 kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart aan u voor.

  Vandaag de beurt aan Marcel Heldoorn, kandidaat nr. 7.

  Wie is Marcel Heldoorn?

  Ik ben getrouwd met Andrea en we hebben samen 2 leuke puberdochters. We wonen in Drielanden en daar leven we ook actief mee in de hervormde gemeente van De Regenboog. In het dagelijks leven houd ik mij als manager bij Patiëntenfederatie Nederland bezig met digitale zorg voor patiënten en innovatie in de gezondheidszorg. In mijn vrije tijd struin ik graag het internet af of lees ik een goed boek over filosofie of theologie. Ook geniet ik er van om regelmatig een uurtje in en om onze mooie stad hard te lopen. Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit Zwartsluis in Overijssel, waar ik ruim 40 jaar geleden werd geboren, maar ik woon al sinds 1976 in Harderwijk. En ik weet niet of ik wel ergens anders zou willen wonen. Ik zet me graag in voor onze mooie stad.

  Antwoorden op elf andere vragen zie je hieronder.

  Lees verder