Dankwoorden aan Ton van Limbeek bij afscheid in de gemeenteraad

Afscheid Ton + burgemeester -blog klein
CU-Socialmedia logo (zwart).png
Door CU Harderwijk-Hierden op 27 maart 2018 21:00

Dankwoorden aan Ton van Limbeek bij afscheid in de gemeenteraad

In een bijzondere vergadering van de gemeenteraad is afscheid genomen van 11 gemeenteraadsleden die niet terugkeren in de nieuwe raad. Ton van Limbeek, lid van de ChristenUnie-fractie, behoort tot de vertrekkende leden.

In een persoonlijk woord aan Ton prees Burgemeester Harm-Jan van Schaik zijn grote betrokkenheid bij de stad en zijn burgers. Ton was zeer zichtbaarheid in de stad; hij was bij elk stads- en wijkgesprek en liet zich graag informeren door burgers.

Het bestuur van de ChristenUnie Harderwijk-Hierden dankt Ton voor zijn inzet en dienstbaarheid aan de gemeente. In de volgende ledenvergadering zal de ChristenUnie verder aandacht geven aan het vertrek van Ton.

De raadwissel betekent dat de volgende 'oude' raadsleden het veld ruimen: Ton van Limbeek (ChristenUnie), Eelke van der Wal, Dennis Koning en Eric van Luxemburg (alle drie CDA), Jack van Zundert en Ohran Karaaslan (Harderwijk Anders), Zehrâ Sariaslan (PvdA), Bert Holleman (Gemeentebelang), Hans Nijman (D66), Ibrahim Karayavuz (Fractie Karayavuz) en Joop van der Veer (Fractie VanderVeere).

Deel dit bericht

Labels: , , , , , ,